november, 2012

30nov10:0017:30Spawn Here Conferentie

Event Details

De CMD-opleiding van de NHL Hogeschool in Leeuwarden organiseert op 30 november de \’Spawn Here\’ conferentie. Een klein en besloten evenement waarbij studenten en de industrie elkaar ontmoeten. Studenten krijgen de kans om door middel van een showcase hun producten te laten zien aan elkaar, opdrachtgevers en potentiële werkgevers en collega\’s. Professionals krijgen de kans om jong talent te spotten en kennis te maken met interessante en innoverende producten.

Daarnaast zit de dag vol met lezingen die niet alleen interessant zijn voor studenten, maar ook voor mensen die al een tijdje in het vak zitten. De gastsprekers zijn (onder voorbehoud):

  • Ernest Adams, freelance game design consultant die sinds 1989 al werkzaam is in de game industry.
  • Fabio Ilacqua, mede-eigenaar van outsourcing company Forge Studios.
  • Gianluca Miracoli, op dit moment werkzaam als technical director bij \’Assetto Corsa\’, een realistische race simulator.
  • Jan-Jaap Severs, mede-eigenaar van Grendel Games, een game development studio voor serious en entertainment games, bekend van o.a. hun laparoscopiegame.

Een greep uit de topics:

  • Hard surface modeling.
  • Het opzetten van een outsourcing business.
  • Game design met \’Machinations\’

Er is plaats voor een aantal inschrijvingen van externen. Ben je geïnteresseerd in deelname, dan kun je je opgeven via deze link. Wanneer het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, worden de inschrijvingen gesloten. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Het evenement vindt plaats in Gameship, een multimedia studio in het centrum van Leeuwarden. Het programma duurt van 10:00 tot 17:30 uur.

Details:
Toegang gratis, inschrijven verplicht

Time

(Friday) 10:00 - 17:30

Location

Gameship, Leeuwarden

Organizer

NHL Leeuwarden, opleiding CMD-

X