may, 2014

19may14:3021:00Opening Dutch Game Garden Hilversum

Event Details

Dutch Game Garden opent op 19 mei een fantastische nieuwe plek in Hilversum. In het Rotorgebouw aan de Arendstraat betrekken we een toplocatie voor creatieve ondernemers. In het pand is plaats voor 12 gamebedrijven plus een aantal flexwerkers. Het is de derde DGG-locatie in het land.

De Hilversumse vestiging van Dutch Game Garden (DGG035) is gevestigd op het multifunctionele WERF35, waar werken, wonen en horeca samenkomen. WERF35 en DGG035 worden beiden op 19 mei geopend in aanwezigheid van Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum, Jules van de Vijver, voorzitter van het College van Bestuur van HKU, Remco van Lunteren, gedeputeerde van de provincie Utrecht, Peter Driessen, directeur van Medianest en Viktor Wijnen, zakelijk directeur van Dutch Game Garden.
Aanvang voor dit officiële gedeelte is 14:30 uur, toegang is uitsluitend voor genodigden.

INDIGO Classes en openingsfeest

Na het officiële gedeelte vinden er in de nieuwe Dutch Game Garden-vestiging een aantal INDIGO Classes plaats, speciale masterclasses over game design en -development met een focus op studenten en starters. De sprekers van deze middag zijn afkomstig van Abbey Games, Ronimo Games en Spil Games
Zij spreken o.a. over hun bedrijfscultuur, de taakverdeling binnen hun team en de groei van hun studio met alle kansen en uitdagingen die daarbij horen. Echt een inkijkje in de studio\’s dus. Deze Classes beginnen om 16:30 uur. Aanmelden voor de INDIGO Classes is verplicht en kan via dit formulier
Om 18:00 uur begint het openingsfeest op WERF35 voor aanwezigen uit de gamesindustrie. Bij mooi weer vindt deze zoveel mogelijk buiten plaats. Het feest duurt tot 21:00 uur is vrij toegankelijk en wij zorgen voor food, drinks and games. Aanmelden voor het feest doe je ook hier.

Aanmelden

Voor wie het hierboven nog niet had gelezen: voor zowel de INDIGO Classes als het openingsfeest graag even aanmelden via dit formulier.

Samenvattend: 

  • Datum: maandag 19 mei 2014
  • Locatie: Arendstraat 27, Hilversum
  • Officiële opening voor genodigden: 14:30 – 17:00 uur
  • INDIGO Classes (aanmelden vereist): 16:30 – 18:30 uur
  • Openingsfeest (aanmelden vereist): 18:00 – 21:00 uur

Details:
Officiële opening alleen op uitnodiging, aanmelden voor INDIGO Classes en avondprogramma vereist

Time

(Monday) 14:30 - 21:00

Location

Dutch Game Garden 035, Arendstraat 27, Hilversum

Organizer

Dutch Game Garden en WERF35Rembert Sierksma

X