october, 2012

13oct12:0017:00Ideas waiting to happen: The internet of things

Event Details

Doe mee aan de tweede editie van Ideas Waiting to Happen op 6, 13, 20 en 31 oktober in Utrecht. Als vervolg op de succesvolle eerste serie bijeenkomsten afgelopen voorjaar, brengt de organisatie wederom creatieve en technische professionals bij elkaar om nieuwe toepassingen voor opkomende technologieën te ontwikkelen.

Te gast zijn topwetenschappers, kunstenaars, filosofen, trendwatchers en schrijvers die inspirerende projecten presenteren en toekomstscenario’s over de nieuwste technologieën zullen toelichten. Geïnspireerd op deze presentaties worden er brainstormsessies gehouden in (vrij samen te stellen) teams. De drie teams met de beste concepten die ze ook willen uitvoeren, worden op de finaledag door een onafhankelijk expertpanel beloond met een geldprijs, zakelijke of technische ondersteuning bij de uitwerking en publiciteit.
Inschrijven doe je op de website van Ideas Waiting to Happen.

Thema voor 13 oktober: The Internet of Things

Het Internet der Dingen is een ontwikkeling waarbij gebruiksvoorwerpen (tas, schoenen, koelkast) in de toekomst verbonden zijn met het internet. Internet is niet alleen meer voor het zoeken van informatie en het lezen van websites; we kunnen netwerken met onze spullen en objecten kunnen ook onderling verbonden zijn.
Meer info: http://www.ideaswaitingtohappen.com/

Details:
Toegang gratis, inschrijven verplicht

Time

(Saturday) 12:00 - 17:00

Location

Lauwerecht 10, Utrecht

Organizer

TFI, TeamVenture, Doe Het Niet Zelf, Digiluce, Impakt en Amsterdamse Innovatie Motor-

X