november, 2016

18nov13:0017:00Entrepreneurial Learning Experience

Event Details

Ondernemende onderwijsmakers zijn welkom bij het Entrepreneurial Learning Experience festival op 18 november van 13.00 – 17.00 uur in Utrecht.

Laat je inspireren

Het festival is voor en door onderwijsmakers een inspirerende plek om je kennis te verdiepen. Je kunt er je netwerk uitbreiden, ideeën opdoen, nieuwe vormen van ondernemend leren ontdekken en ervaren, anderen inspireren en in praktijk brengen wat je hebt geleerd.
HKU organiseert de Enrepreneurial Learning Experience namens de Dutch Centres for Entrepreneurship in het Beatrixgebouw in Utrecht. Jij kunt bijdragen door er te zijn! Denk en werk mee aan de ontwikkeling van entrepreneurial learning in een omgeving met vernieuwers.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het festival worden diverse presentaties, workshops en lezingen gehouden. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Eenvoudige tools om te starten met het opzetten van een onderneming
  • Design Thinking als inspiratie voor ondernemende leeromgevingen
  • Student start-ups vertellen hun verhaal
  • Ondernemend leren als toekomstmodel voor onderwijs

Het volledige programma vind je op de website van het festival.

Prototype Party

Heb je na een middag nog niet genoeg van ondernemend leren? Dan kun je \’s avonds van 19:00 tot 22:00 uur door naar de Prototype Party in Studio HvA in Amsterdam. Hier presenteren student-ondernemers die door SIA zijn beloond met een Take-off HBO-investering van 40.000 euro hun voorlopige resultaten. Ze willen graag jouw feedback ontvangen om hun ideeën verder te brengen.
Je kan je hier aanmelden voor het festival en de Prototype Party.

Details:
Deelname is gratis!

Time

(Friday) 13:00 - 17:00

Location

Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht

Organizer

HKU University of the Artscentrumondernemerschap@hku.nl

X