february, 2013

19feb20:0022:00Control Gamelab #7: Global Gamelab

Event Details

Tijdens Control Gamelab #7 staan we uitgebreid stil bij de resultaten van de Global Game Jam 2013. De jury- en publiekswinnaars van de vijf locaties in Nederland presenteren hun games aan het publiek. Al deze games zijn ook speelbaar voor iedereen. Ook onthullen we welke locatiewinnaar de landelijke prijs krijgt.

We spreken met deskundigen over wat je kan doen als je verder wilt met de game van de GGJ2013. De winnaars van vorig jaar vertellen welke deuren hun game allemaal geopend heeft. En nog veel meer.
Kom op tijd, want alle games zijn zelf te spelen!
Gratis entree, aanmelden gewenst via Pakhuis de Zwijger.

Heb je al gestemd?

De jury- en publiekswinnaars van alle vijf locaties dingen mee naar “De Kleine Uil”, de prijs voor beste GGJ-game van Nederland. Stemmen doe je op de Global Game Jam NL-website. Tijdens Gamelab maken we de winnaar bekend.

Over de Global Game Jam

In het laatste weekend van januari doen duizenden gamedevelopers over de hele wereld mee aan de Global Game Jam. Iedereen krijgt twee dagen om een game te bedenken en te ontwikkelen naar aanleiding van een thema. Wat volgt is een creatieve en technologische race tegen de klok waarin groepjes van 4 tot 8 mensen hun vaardigheden tot het uiterste testen. Wie kan tegen de tijdsdruk en het slaapgebrek en levert een geweldige game op?

Details:
Toegang gratis, aanmelden gewenst

Time

(Tuesday) 20:00 - 22:00

Location

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Organizer

Control Magazine & Dutch Game Garden-

X