october, 2012

31oct20:0022:00Control Gamelab #5

Event Details

Wat zijn de beste games die het afgelopen jaar in Nederland zijn gemaakt? Tijdens Control Gamelab #5 maken Matthijs Diercks en Eric Bartelson van Control Magazine bekend wie de genomineerden zijn voor de Dutch Game Awards 2012, de belangrijkste prijzen voor Nederlandse game-ontwikkelaars.

Prijzen zijn er voor de beste games op diverse platformen als PC/Console, Mobiel en Online, maar ook voor onderdelen als Best Visuals, Best Gameplay en Best Sound & Music. Zowel de makers van entertainment games als serious games worden beloond voor hun prestaties. Een nieuwe prijs dit jaar is de Guts & Glory-award, waarmee de jury eigenzinnig en gedurfd gamedesign op Europees niveau beloond.

Control Gamelab neemt een voorproefje op de prijsuitreiking in november door voor het eerst tijdens een live-event de nominaties bekend te maken. Een avond vol spanning dus, aangevuld met live interviews met succesvolle developers en winnaars van vorige edities.
Toegang is gratis, aanmelden is gewenst en doe je op de site van Pakhuis de Zwijger.

Control Gamelab is een programma van Control Magazine ondersteund door Pakhuis de Zwijger en de Hogeschool van Amsterdam.

Details:
Toegang gratis, aanmelden gewenst

Time

(Wednesday) 20:00 - 22:00

Location

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Organizer

Control MagazineMatthijs Dierckx

X