july, 2014

12jul(jul 12)10:0013(jul 13)17:00Accessibility Game Jam

Event Details

Een gratis game jam om in het weekend aan mee te doen, georganiseerd door de Accessibility Foundation. Game developers en -studenten zijn uitgenodigd om mee te doen en nieuwe games te maken (of bestaande te modden) zodat ze geschikt zijn voor spelers met een handicap. Je kunt meedoen als individu of als team.

Hoe meld ik me aan als developer?

Ben je game developer of student game developer? Heb je een team van 4 á 5 man of wil je je aanmelden als individu? Mail dan naar Facebook event aangemaakt, dit maakt het zoeken van een team misschien wat makkelijker.

Waarom zou ik meedoen?

Afgezien van de gezelligheid en het plezier van een gamejam op de dag zelf, zullen de uiteindelijke resultaten, indien gewenst, gepromoot worden onder de communities van gamers met een beperking.
De sponsors van de gamejam zouden geïnteresseerd kunnen zijn in het sponsoren van veelbelovende concepten en hopen we dat de gamejam een leerzame omgeving bied, een kijk op game development vanuit een andere hoek.
Mocht je hierdoor oplossingen leren voor veel voorkomende problemen en dit ook toepassen bij je reguliere producten dan zou je daarmee zomaar je potentiele groep klanten kunnen uitbreiden. Tot slot help je natuurlijk de doelgroep van je product door een game te ontwikkelen die rekening houdt met hun beperking!

Waar is het?

De gamejam wordt georganiseerd bij Dutch Game Garden (locatie Utrecht).

Neude 5, 3512 AD Utrecht

Wanneer is het?

De teams zijn welkom vanaf 11:00 uur op zaterdag. Het introductiepraatje wordt gehouden om 11:30 uur. Het is niet mogelijk om te overnachten op de locatie. De locatie sluit om middernacht en men is op zondag weer welkom vanaf 07:00.
De jam duurt tot 15:00 uur op zondag, daarna zal er nog uitgebreid de tijd zijn om de games aan elkaar en de doelgroep te laten zien (ongeveer tot 16:30) waarna het slotwoord gegeven zal worden. Het volledige evenement is afgelopen om ongeveer 17:00 uur.

Aanmelden

Om mee te doen, stuur je een mailtje naar 

X