Tijdens het Game in the City congres dat op 24 en 25 november 2011 in Amersfoort plaatsvindt, worden voor de vierde keer de Dutch Game Awards uitgereikt. De inschrijving voor de categorie Best Student Award is nu al geopend. De Dutch Game Awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie.
Tijdens Game in the City worden de Dutch Game Awards in 12 verschillende categorieën uitgereikt, waaronder een categorie speciaal voor studenten: de Best Student Game. Vorig jaar sleepte een studententeam van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht de prestigieuze Best Student Award in de wacht met hun Paper Cakes, dat al eerder internationaal in de prijzen viel. Het team sleepte bovendien ook de award voor Best Original Gamedesign binnen.

De inschrijving voor de Dutch Game Awards is nu al geopend voor studenten. Alle studenten die bij de oplevering van hun game stonden ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling kunnen meedingen naar de award. Van de game moet een speelbare (demo)versie beschikbaar zijn. Inschrijven is mogelijk tot en met 19 september 2011.
Meer informatie en de voorwaarden voor deelname zijn te vinden op http://www.dutchgameawards.nl.
Dutch Game Awards
De Dutch Game Awards zijn een erkenning van creativiteit, vakmanschap en zakelijk inzicht van Nederlandse gameontwikkelaars. De awards worden tijdens Game in the City uitgereikt aan gamebedrijven, zelfstandige developers en studenten(teams) die zich het afgelopen jaar (inter)nationaal hebben onderscheiden.
Game in the City / Dutch Game Awards is een initiatief van Amersfoort Creatieve Stad in samenwerking met partners als Dutch Games Association, Dutch Game Garden en Control Magazine.

Om een game in te schrijven ga je naar http://www.dutchgameawards.nl/2011/game-inschrijving-registration.
X