Dutch Game Garden heeft voor de zomer van 2011 een nieuw evenement; Summer Talks. Voor deze sessies heeft Dutch Game Garden een aantal interessante sprekers uit de gamesindustrie verzameld. Tijdens een korte presentatie van een uur zullen de sprekers aan de hand van praktijkvoorbeelden verschillende aspecten van de gamesindustrie behandelen.
De bijeenkomsten zullen op een viertal donderdagmiddagen vanaf 15.30 uur plaatsvinden. Door een e-mail te sturen naar martine@dutchgamegarden.nl kun je je opgeven voor de afzonderlijke sessies. Uiteraard is het ook mogelijk om je voor alle vier de bijeenkomsten in te schrijven. Let op, er is een limiet aan deelnemers per sessie, dus meldt je tijdig aan! Dutch Game Garden zal de volgende Summer Talks aanbieden:21 juli Cross platform console development
door Joost van Dongen, co-founder en lead programmer Ronimo Games
28 juli De muziek van Iron Grip
door Tim van Geel, componist en designer ISOTX
4 augustus Multiple game design strategy
door Fabian Akker, co-founder en gamedesigner Ronimo Games
11 augustus Mobile game business
door Laurens Rutten, ceo Boostermedia
Na de presentatie is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten met de sprekers en andere deelnemers.
Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar martine@dutchgamegarden.nl en dan zien we je komende zomer graag bij Dutch Game Garden (Neude 5, Utrecht).

X