Dutch Game Garden is op maandag 7 april aanwezig bij het evenement Indievelopment met een eigen stand. Op dezelfde dag staan we op de Hannover Messe in Duitsland om de mooiste applied game-toepassingen te showen aan een publiek van internationale technologie-experts.

Tijdens Indievelopment staat Dutch Game Garden op de expositievloer met een “mini-DGG” waar we onder andere informatie geven over het incubationprogramma, onze faciliteiten, evenementen en huurruimte. We hebben mr. Olivier Oosterbaan van Leopold Meijnen Oosterbaan advocaten uitgenodigd om advies te geven over IP-recht en Martijn van Zwieten van Kirin PR over marketing van je game. We nemen enkele games mee die zijn gemaakt door studios uit ons gebouw. Die zijn natuurlijk speelbaar op de Dutch Game Garden-stand.Indievelopment is al zo goed als uitverkocht, meer info vind je hier: http://www.indievelopment.nl/

Hannover Messe

De Hannover Messe in Duitsland is de grootste technologiebeurs van de wereld en vindt dit jaar plaats van 7 t/m 11 april. De beurs trekt jaarlijks ruim 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. Ieder jaar kiest de organisatie een partnerland dat extra in de spotlights staat. In 2014 is dat Nederland.
Centraal op de beurs staat een 2.000 m2 groot Holland Paviljoen, waar ook onze bekende INDIGO-kasten staan met daarop voorbeelden van innovatieve toegepaste games uit Nederland. Een uitstekende manier voor Nederlandse gamedevelopers om internationaal aandacht te krijgen.
Meer info: http://www.hannovermesse.de/

X