Alle developers die Unity gebruiken of daarin geïnteresseerd zijn, moeten 21 t/m 24 augustus in hun agenda zetten. Dan vindt in Amsterdam het UNITE 12 evenement plaats. Als je je aanmeldt als vrijwilliger, mag je sessies gratis bijwonen.

Unite is de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars, publishers en andere personen die geïnteresseerd zijn in het Unity-ontwikkelplatform voor games en andere toepassingen. Vier dagen lang staat alles in het teken van hands-on tutorials voor gevorderden, technische sessies en lezingen.
Dat Amsterdam deze keer als locatie is gekozen, is natuurlijk en buitenkansje voor Nederlandse Unity-gebruikers. Op dinsdag 21 augustus vindt de Training Day plaats in het De La Mar theater, waar beginners alles leren over werken met Unity. De overige dagen zijn voor de conferentie, vol keynotes, seminars en demonstraties. Dit gebeurt in de Westergasfabriek.

Vrijwilligers

Unity heeft aangegeven dat vrijwilligers voor het event gratis sessies tijdens de conferentie mogen bijwonen. Ook krijgen ze een uitnodiging voor het Unite 12-feest op donderdagavond 23 augustus in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Om het helemaal compleet te maken, ontvangen vrijwilligers een Unite staff t-shirt.
Als vrijwilliger heet je gasten welkom en zorg je dat alles tijdens de conferentie en de Training Day op rolletjes loopt. Ook heeft Unity hulp nodig bij het opbouwen en afbreken van het evenement.
Lijkt het je wat om vrijwilliger te zijn? Stuur dan een mailtje naar unite_volunteers@unity3d.com
Meer info vind je hier!
X