Netwerklunch

Over de Netwerklunch

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert Dutch Game Garden de netwerklunch. Het idee daarachter is supersimpel maar heel doeltreffend gebleken. Wij nodigen gasten uit die samen een broodje eten en met elkaar in contact komen.

De gasten zijn game developers van binnen en buiten ons business center, potentiële stagiairs, opdrachtgevers, vertegenwoordigers van bedrijven en instellingen, overheden en scholen. Veel bezoekers houden aan hun komst een klant, opdracht, stage, nieuwe werknemer of gewoon een goed idee over.

De lunch begint met een korte introductie en de 'market place', waar gasten mogen vertellen wat ze zoeken of komen brengen. Ook is het mogelijk je gegevens achter te laten op het witte bord, zodat geïnteresseerden contact met je op kunnen nemen. Later op de middag volgt vaak een rondleiding door het Dutch Game Garden-gebouw, voor degenen die ons nog niet kennen.

Iedere lunch presenteren we bovendien nieuwe games en speelbare concepten door game developers en studenten uit heel Nederland.

De netwerklunch is alleen op uitnodiging.

Terug naar overzicht