Deze zomer organiseert Dutch Game Garden twee soorten activiteiten voor de thuisblijvers: Summer Game Dev 2013 en de Summer Talks. 

De Summer Game Dev vindt plaats van 5 tot en met 9 augustus. Maak onder begeleiding van Dutch Game Garden en enkele aansprekende coaches uit de Nederlandse game-industrie een game. Je werkt samen met studenten van andere disciplines en opleidingen, waaronder business-studenten met wie je de commerciële haalbaarheid van je game gaat bekijken.

Excursie

Naast de ontwikkeling van een gameconcept en speelbaar prototype, komen ook verschillende interessante sprekers langs. Daarnaast gaan we op excursie naar een Nederlandse gamestudio, waar je een kijkje krijgt in de keuken van een bedrijf dat zijn sporen al heeft verdiend in de industrie.
De Summer Game Dev 2013 vindt plaats in A Lab in Amsterdam-Noord (Overhoeksplein 2)

Inschrijven

Aan Summer Game Dev 2013 kunnen maximaal 20 studenten deelnemen. Inschrijven kan hier. Dutch Game Garden selecteert op basis van je vaardigheden en motivatie. Deelname is gratis, maar we verwachten wel een serieuze inzet en aanwezigheid gedurende de hele week.

Summer Talks

Ook dit jaar presenteren we vier interessante Summer Talks. Dit zijn lezingen door experts op hun vakgebied over diverse onderwerpen waarmee we echt de diepte in gaan. De informele setting creëert de kans om de sprekers vragen te stellen en in discussie te gaan.
De Summer Talks 2013 vinden plaats op

  • 18 juli – TECH door Martijn Bruckman (happyCoders)
  • 25 juli – DESIGN door Tim van Geel (ISOTX)
  • 1 augustus – ART door Paul Veer
  • 8 augustus – BIZZ door Rami Ismail (Vlambeer)

Aanmelden voor de Summer Talks doe je HIER.
Meer info over de Summer Talks in ons agenda-overzicht.

X