Woensdag 21 september is door de stichting Vrede van Utrecht uitgeroepen tot Internationale Dag van de Vrede (IDVDV). In dit kader organiseert Cult Dealer Enzo (CDE) in Utrechtse werfkelders twee series masterclasses en een interactieve markt voor creatieve ondernemers.
In verschillende werfkelders aan de Oudegracht worden tussen 10.00 en 14.30 uur masterclasses georganiseerd voor en door Utrechtse ondernemers op het gebied van samenwerking en vernieuwing. Deelname is voor iedereen mogelijk en door het diverse aanbod van vijf uiteenlopende masterclasses kun je je eigen programma van een of twee workshop(s) samenstellen. Hieraan is een biologische lunch van Mevrouw Bakker verbonden, waardoor je drie vliegen in een klap slaat: het opdoen van nieuwe kennis, je netwerk vergroten en je maag vullen. Kosten: €12,50 (voor een workshop)/ €20 (voor twee workshops) inclusief lunch en BTW. Vanaf maandag 12 September presenteert de site elke dag een expert.Daarnaast zal het thema Vrede die dag onder andere zichtbaar zijn door samenwerking tussen de ondernemingen, die hun werfkelders ter beschikking stellen en de interactieve markt van het Stadhuisplein, waar gerelateerd aan Vrede, ook voor passanten, volop inspiratie, kennis en eten aanwezig is.
IDVDV Utrecht is een initiatief van de Vrede van Utrecht, die de samenwerking met CDE aanging aan om de Utrechtse (zelfstandig) ondernemer te betrekken.
Website: www.cultdealerenzo.nl

X