Op 31 augustus wordt alweer de tweede DGA dag van 2011 georganiseerd met als thema Funding. Het doel van de dag is gamesbedrijven te ondersteunen in hun zoektocht naar funding (investeringen, leningen, subsidies etc.) en om financiële instellingen en investeerders de kans te bieden om beter bekend te raken met de fascinerende wereld van games.
Er komen verschillende experts die hun kennis met jullie willen delen: investeerders, developers met ervaring in het zoeken naar en vinden van funding, crowdfundingspecialisten en mensen die precies weten wanneer en hoe je je game via een uitgever gefinancierd kan krijgen. Voor meer informatie over de sprekers en de experts kun je terecht op: www.aanmelder.nl/dgadag.De middag wordt afgesloten met een gezellige BBQ.
Locatie: Amersfoort (Zandfoort aan de Eem)
Aanvang programma: 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.30 uur)
Deelname aan de DGA dag en de BBQ is gratis voor leden en niet-leden. Registratie is verplicht via: www.aanmelder.nl/dgadag.
Heb jij ook waardevolle kennis die je wilt delen en zou je willen meewerken als expert. Stuur dan een email naar alessandra@dutchgamesassociation.nl!

X