Dutch Game Garden nodigt je uit om van maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus mee te doen aan de Summer Game Dev 2012. Dit is een uitdagende week waarin je onder begeleiding van Dutch Game Garden en enkele aansprekende coaches uit de Nederlandse game-industrie een innovatieve game gaat maken.

Je werkt samen met studenten van andere disciplines en opleidingen, waaronder business-studenten met wie je de commerciële haalbaarheid van je game gaat bekijken.
Naast de ontwikkeling van een gameconcept en speelbaar prototype, komen ook verschillende interessante sprekers langs. Daarnaast gaan we op excursie naar een Nederlandse gamestudio, waar je een kijkje krijgt in de keuken van een bedrijf dat zijn sporen al heeft verdiend in de industrie.
Aan Summer Game Dev 2012 kunnen maximaal 20 studenten deelnemen, die wij selecteren uit alle ontvangen aanmeldingen. Vul de vragenlijst zo compleet mogelijk in, want dan kunnen we de juiste studenten bij elkaar zetten. We selecteren op basis van je vaardigheden en motivatie. Deelname is gratis, maar we verwachten wel een serieuze inzet en aanwezigheid gedurende de hele week.
Aanmelden voor Summer Game Dev doe je HIER

Summer Talks

Deze zomer is nog meer te beleven bij Dutch Game Garden. Naast Summer Game Dev houden we net als vorig jaar enkele interessante Summer Talks. Dit zijn lezingen over diverse onderwerpen waarmee we echt de diepte in gaan. De informele setting creëert de kans om de sprekers vragen te stellen en in discussie te gaan.
De sprekers voor de Summer Talks 2012 zijn:

19 juli
– Arjan Terpstra (gameclowns, De Pers) over hoe als developer om te gaan met de pers

26 juli
– Stijn Stiefelhagen (Xform) over Unity als ontwikkelplatform
2 augustus
– Kars Alfrink (Hubbub) over pervasive- en toegepaste games
9 augustus
– Gijs Hermans (Ronimo Games) over de concept art van Ronimo’s nieuwste titel Awesomenauts
Aanmelden voor de Summer Talks doe je HIER.
Houd onze Developers’ Club in de gaten voor meer informatie over Summer Game Dev 2012 en de Summer Talks. Bekijk ook de Facebook-pagina van Dutch Game Garden (like ons!) en meld je aan voor de evenementen die we organiseren. Daarnaast kun je onze en andere belangrijke activiteiten terugvinden in de agenda op deze website.
X