INDIGO Games Archive

Amygdala
by RaMa

Het is een interactieve audio-ervaring waarin de speler door een 3D-omgeving probeert te navigeren, enkel en alleen op gehoor. De fictieve organisatie IRIN (International Research Institute for Neuropsychology) heeft een project opgestart genaamd Project Amygdala. Het doel van dit project is om een kijkje te kunnen nemen in bepaalde herinneringen van een persoon. Maar het is meer een ‘luistertje’ dan een ‘kijkje’, want de gebruiker kan deze herinneringen alleen ervaren in de vorm van geluid.

De speler neemt plaats en een speciaal ontworpen stoel genaamd The Explorer. De stoel heeft een controller aan elke leuning. Deze controllers kunnen worden gebruikt om te navigeren in de wereld. De speler krijgt een koptelefoon om op te doen en, voor optimale concentratie, een blinddoek. Er kan niet worden gewonnen of verloren. Er is alleen de vrijheid om op ontdekkingstocht te gaan door een digitaal landschap vol met herinneringen.

Screenshots

Social media

 

Subscribe to our Newsletter

 Join our mailing list to receive the latest news from the games industry and an update of upcoming events by Dutch Game Garden and our partners once every two months!

Thank you for subscribing! You will receive our newsletter once every two months.

X