Amersfoort werkt met een groot aantal organisaties samen om de (creatieve) economie in de regio te stimuleren. Lang niet niet iedereen kent deze organisaties of weet wat deze voor hun bedrijf kunnen betekenen. Met de Open Loketfunctie op het Oliemolenkwartier willen we daar verandering in brengen.
Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten kan je in een middag kennis maken met verschillende organisaties en je laten informeren over onderwerpen als bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, het opbouwen van (inter)nationale contacten of subsidie- en ondersteuningsmogelijkheden. De vertegenwoordigers van de verschillende kennis-en netwerkorganisaties vertellen graag over de diverse ondersteuningsprogrammaís, staan klaar om je vragen te beantwoorden en brengen je in contact met collega ondernemers en consultants die je daadwerkelijk verder kunnen helpen.Deelnemende organisaties
Aan het Open Loket nemen verschillende netwerk- en kennisorganisaties deel.
– Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- & Flevoland
– Taskforce Innovatie regio Utrecht
– WTC locatie Amersfoort
– Amersfoort Creatieve Stad
– ZZP BV
– Dutch Game Garden
Waar en wanneer?
De bijeenkomsten vinden iedere maand plaats bij Restaurant Eten bij de Vereeniging, Kleine Koppel 36, op het Oliemolenkwartier. De Vereeniging bied naast een informele sfeer de mogelijkheid om gezellig na te borrelen of om nog even je mail te checken via de gratis WiFi.
Graag zien we je op dinsdag 7 september bij De Vereeniging van 15:00 tot ongeveer 17:00 uur.
Mocht je deze dag niet aanwezig kunnen zijn, noteer dan een van de volgende data in je agenda: 12 oktober, 2 november en 14 december.
Oliemolenkwartier
Het Oliemolenkwartier begint nu vorm te krijgen. Het bedrijfsverzamelgebouw van Rohm & Haas is opgeleverd en de ondernemers hebben hun intrek genomen. De eerste fase van het Oliemolenkwartier is daarmee gerealiseerd. In de toekomst komen er nog meer locaties bij die een rol gaan vervullen in de realisatie van het creatieve hart in Amersfoort. Daarbij horen mogelijkheden om te netwerken en te professionaliseren, waarvan de Open Loketfunctie een onderdeel uitmaakt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy van de Lagemaat via Wendy@amersfoortcreatievestad.nl
Informatie over de locatie kun je vinden op de website: www.de-vereeniging.nl

X