Ben jij als ondernemer op zoek naar financiering voor je bedrijf? Loop jij tegen muren op en heb je concreet advies nodig? Meld je dan direct aan voor de gratis introductiebijeenkomst Succesvolle Financiering!

“Een echte aanrader”, aldus Jaap Gerretsen van Qlvr. “In 2011 namen wij deel aan deze masterclass en daarmee zijn we flink op weg geholpen bij het overtuigen van investeerders.” Uiteindelijk haalde de helft van de deelnemende ondernemers in 2011 financiering binnen!
Tijdens de introductiebijeenkomst op 30 januari leer je veel over het onderwerp financiering. Na afloop bepaal je zelf of je wilt doorstromen naar het vervolgprogramma. Dit bestaat uit een serie resultaatgerichte en pragmatische sessies over het succesvol binnenhalen van financiering, aangevuld met individuele begeleiding door professionals.
Het einddoel van de bijeenkomsten is een unieke kans voor iedere ondernemer: je geeft ter plaatse een concrete pitch voor potentiële investeerders!

Introductiebijeenkomst

Voor: Startende en gevestigde ondernemers met een groeiambitie en financieringsbehoefte tussen €50.000 en €500.000
Datum: 30 januari 2012
Tijd: 18:00 uur – 21:30 uur (broodjes worden geserveerd)
Locatie: UtrechtInc, Padualaan 8, 1e verdieping, te Utrecht
Kosten: Geen

Vervolgprogramma

Het vervolgprogramma bestaat uit twee fasen.
In fase 1 wordt dieper aandacht besteed aan financieringsvormen als interne financiering, bankkredieten en investeerders. Na deze sessies weet je welke financieringsvorm of combinaties ervan voor jou van belang zijn. Ook ben je bekend met de belangrijkste aandachtspunten van deze financieringsvormen.
In fase 2 werken we intensief en concreet toe naar de juiste voorbereiding en presentatie om op korte termijn investeerders aan te trekken. Je leert stap voor stap over de juiste aanpak, krijgt gouden tips van experts en ontvangt antwoord op individuele vraagstukken. Dit alles in de vorm van training en individuele begeleiding. Aan het eind van het programma krijg je de unieke kans om potentiële investeerders voor jouw eigen onderneming te interesseren.

Aanmelden

Meld je direct aan voor de introductiebijeenkomst. Voor vragen neem je contact op met Pieta Stam van Syntens Innovatiecentrum: pieta.stam[at]syntens.nl / 06 – 51 23 39 73
Deze masterclass is een samenwerking van: UtrechtInc, Taskforce Innovatie Regio Utrecht (TFI), LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden.
X