Leren van de allerbesten, dat doe je tijdens de masterclasses die Dutch Game Garden organiseert op 25 november tijdens Game in the City in Amersfoort.
Hermen Hulst, managing director van Guerrilla Games (de beroemdste gamestudio van Nederland) vertelt hoe je als Nederlandse developer uitgroeit tot wereldspeler. Edwin van Gessel van Vanguard Games spreekt over The art of Gatling Gears, Jan-Lieuwe Koopmans van Engine Software gaat de diepte in over het optimaliseren voor de ARM processor-architectuur en Rudy Massar (Guerrilla Games) leert je over efficiënte character workflow.
Verder verklapt Ard Bonewald van RealGames zijn ’10 things I hate about game designers’ en Pim Bouman van Gamious laat zien hoe je succesvol bent en blijft in de gamesbusiness. Jurjen Katsman van Nixxes heeft de PC-versie van Deus Ex mede-ontwikkeld en maakt duidelijk dat dit iets heel anders is dan simpelweg van het ene platform naar het andere poorten. Dat ontdek je tijdens zijn masterclass The Business of Co-development.

Workshops
eGame-advocaat Mr. Olivier Oosterbaan helpt gamebedrijven met licensies, contracten en onderhandelingen over intellectueel eigendomsrecht. Meld je dus aan voor zijn workshop Game-law in de praktijk. Andere workshops worden verzorgd door Joris de Man (componist van de soundtrack van Killzone3) het Gamefonds en Jan Pieter van Seventer van Dutch Game Garden. Daarnaast organiseert Startup Weekend matchmaking sessies tussen jou en jonge ondernemers.
De masterclasses vinden plaats op 25 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort, op loopafstand van het station. Er zijn geen kosten aan de masterclasses verbonden. Vanuit Game in the City wordt slechts een verplichte cateringbijdrage van 15 euro gevraagd.

Let op: er is beperkt plaats en het gaat snel met de inschrijvingen. Wees dus op tijd!

X