Vandaag is de release van Reus, de eerste game van de jonge studio Abbey Games. Dit bedrijf is gevestigd in Dutch Game Garden en maakt deel uit van het incubation-programma.

Reus is o.a. verschenen op Steam, GOG.com, Gamersgate en Desura met een tijdelijke korting. Snel kopen dus!De hoofdrol in Reus is weggelegd voor reuzen die jou als speler helpen de wereld vorm te geven. Plant bossen, creëer oceanen en laat bergen ontstaan. De mensen die afkomen op de vruchtbare gebieden die je zelf maakt, dien je in harmonie te laten samenleven met de natuur. Om alvast in de stemming te komen, bekijk je deze video.
De makers begonnen aan het einde van 2011 met de ontwikkeling van Reus, toen ze nog maar net uit school waren. Vroege versies van de game waren te zien op onze INDIGO showcase, onder andere in september 2012, het Festival of Games 2013 en onlangs in San Francisco.

Alles over de game weten?

Voor meer informatie over Reus, ga je naar www.reusgame.com. Ben je van de pers? Dan wordt je op presskit() voorzien van alle info, screenshots en videos die je maar kunt wensen.
Abbey Games: www.abbeygames.com
Forums: forums.abbeygames.com
Twitter: @AbbeyGamesNL

X