De eerste game die we aankondigen voor onze INDIGO showcase is de iPad-game Lost in Time. Deze bijzondere titel combineert film, game en location-based technieken tot een unieke mobiele beleving. Omdat INDIGO in samenwerking met het Nederlands Film Festival plaats vindt, is dit de perfecte gelegenheid om zo’n innovatieve cross-over creatie te presenteren.

De officiële lancering van Lost in Time vindt plaats op zaterdag 29 september op de Neude in Utrecht. Hier staat in het kader van het Nederlands Film Festival het TV scherm van TV Wartburg waarop de trailer van Lost in Time geregeld voorbij zal komen. Rond 11.00 uur tellen de aanwezigen af tot de allereerste echte tijdreis.Om de lancering te vieren, biedt Tempeest de hele dag gratis reizen door de tijd aan bij de INDIGO showcase van Dutch Game Garden, in het stadhuis van Utrecht. In die reis speel jij naast Freek de Jonge de hoofdrol. Dat vraagt natuurlijk om een unieke filmposter! Speciaal voor deze dag pakt de filmcrew van Lost in Time daarom nog een keer uit om jou vast te leggen als hoofdrolspeler in jouw eigen unieke Lost in Time-beleving. Zorg dus dat je haar goed zit!

Zelf spelen!

Een versie van Lost in Time is vanaf eind september al te spelen bij de VVV van Utrecht. Vanaf de herfst is Lost in Time ook verkrijgbaar in de Apple app store en in andere steden in Nederland. Houd de website www.lostintime.eu in de gaten voor meer informatie. Uiteraard kun je Tempeest ook volgen en retweeten op Twitter en liken op Facebook. Verder kunnen spelers zelf investeren in Lost in Time en op die manier mede-eigenaar worden van de game. Hiervoor maakt Tempeest gebruik van het platform Symbid, een vorm van crowdfunding.

Over Lost in Time

Lost in Time is een meeslepende mobiele beleving gemaakt door Tempeest. Een game die je buiten laat spelen met een iPad en die prachtige filmbeelden en spannende gameplay combineert met een zoektocht door de stad en door de tijd. Met je iPad als tijdmachine worden verhalen uit het verleden een avontuur dat je zelf beleeft.

Over INDIGO

INDIGO is de jaarlijkse game-showcase van Dutch Game Garden en vindt dit jaar plaats op 28 en 29 september in het stadhuis van Utrecht aan de Korte Minrebroederstraat. Organisator Dutch Game Garden werkt voor deze editie samen met het Nederlands Film Festival.
X