Voor iedereen die zich afvraagt wanneer de volgende editie van INDIGO plaats vindt: we hebben om verschillende redenen besloten het evenement een paar maanden te verplaatsen.

We gaan dus zeker door met INDIGO, maar dan in het najaar. Dit geeft ons meer ruimte om het evenement naar een nog hoger plan te tillen. De precieze datum maken we op een later tijdstip bekend.
Heb je een game ontwikkeld of werk je aan een prototype waarvan je denkt dat het niet mag ontbreken op INDIGO? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in, link naar een speelbare versie of een video en wie weet selecteren we jouw game. Jezelf aanmelden als INDIGO-kandidaat garandeert natuurlijk geen plekje op het evenement, Dutch Game Garden houdt zelf een strenge selectie.

Festival of Games

Tijdens het Festival of Games op 19 en 20 april in de Jaarbeurs in Utrecht zijn we overigens weer van de partij met onze roadshow INDIGO on the Road. Dé plek voor ambitieuze, beginnende developers met een mooi project om aandacht en exposure te krijgen van tientallen publishers, investeerders en mede-developers.
INDIGO is Dutch Game Garden’s jaarlijkse speelbare showcase met de nieuwste game-projecten door studenten, startups en onafhankelijke game-developers. Met het evenement brengen we developers, uitgevers en investeerders samen om economische groei en aandacht te genereren voor nieuwe en bestaande gamebedrijven.
X