Ben je student game development? Grijp dan op 19 november je kans om tijdens de INDIGO Classes te leren van de besten. Deze Classes zijn een speciale track tijdens de Control Conference in Pakhuis de Zwijger. Met talks en keynotes door o.a. Guerrilla Games (Killzone), 343 Industries (HALO), Ronimo Games (Awesomenauts), Vlambeer (Ridiculous Fishing), Vanguard Games (Gatling Gears) en Abbey Games (Reus).

Aanmelden:

De Classes zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt nog wel op de wachtlijst komen. Een ticket voor de gehele Control Conference kost 95 euro (ex. btw), de INDIGO Classes zijn al toegankelijk voor 25 euro (inc. btw). Deze tickets geven tevens toegang tot de twee keynotes van het congres, de expo en job/stagemarkt.

Volledig overzicht van de Classes: 

Download het handige overzicht dat je als afbeelding kunt opslaan, met alle INDIGO Classes en de keynotes waar je als student bij aanwezig mag zijn.

Meer info:

Bekijk de volledige showguide van de Control Conference. Wil je alleen het programma zien, dus zowel de Pro Sessions voor professionals uit de gamesindustrie als de INDIGO Classes voor studenten? Zie dan het programma in PDF-formaat.
Zie ook de INDIGO Classes in onze agenda.

X