Belangenorganisatie Dutch Games Association organiseert in opdracht van NL EVD Internationaal en in samenwerking met Syntens, Uitgeverij het Redactielokaal, Gamecity: Hamburg, Gamearea-FRM en NBSO Frankfurt een Holland Paviljoen op het B2B gedeelte van Gamescom.
Dit evenement vindt plaats van 17 t/m 19 augustus 2011. Gamescom wordt in 2011 voor de derde maal georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste internationale evenement in Europa voor de interactieve entertainment industrie. De beurs biedt een unieke combinatie van een zakelijk platform en een consumentenevenement. Het Holland paviljoen biedt Nederlandse ondernemers actief binnen de gamesindustrie een uitstekende mogelijkheid om zich tegen lage kosten te presenteren.Meedoen kost slechts 650 euro per deelnemend bedrijf. Hier krijg je een zeer uitgebreid pakket voor, te weten:
– 2 toegangskaarten voor de expo
– Gebruik van de gedeelde meeting rooms
– Gebruik van de faciliteiten van het Holland Paviljoen
– Logo op het gemeenschappelijke gedeelte van het Holland paviljoen
– Vermelding in de Gamescom show directory*
– Een profiel in de internationale editie van Control magazine
– Receptie service
– Gratis koffie/thee/fris en deelname aan de netwerkborrel
– Mogelijkheid om relaties uit te nodigen voor de netwerkborrel
* Wil je zeker weten dat je in de show directory komt, dan moet je voor 31 juni de benodigde formulieren bij ons hebben ingediend. Deze deadline is gesteld door Gamescom. Na die datum kunnen wij opname in de show directory of een eventueel supplement niet garanderen.
Inschrijving gebeurt via de website van de EVD.
Zijn er in de tussentijd vragen? Stuur dan een email naar: alessandra@dutchgamesassociation.nl
NL EVD Internationaal financiert deze activiteit in het kader van het CPA-programma (Collectieve Promotionele Activiteiten).
Op dit project zijn de Algemene Voorwaarden Gamescom 2011 van toepassing. Deze voorwaarden zijn eveneens te vinden op de DGA website.

X