Wispfire, één van de studio’s gevestigd in Dutch Game Garden, heeft tijdens de conferentie Casual Connect in de Amsterdamse Beurs van Berlage de Indie Prize voor Best Narrative gewonnen. Ze wonnen de prijs voor hun game Herald, een avonturenspel in de koloniale tijd. De titel was ook genomineerd in de categorie Best Art.
Om een podium te geven aan het groeiende aantal onafhankelijke ontwikkelaars in deze markt, heeft de organisatie van Casual Connect de Indie Prize in het leven geroepen. Er waren meer dan honderd inzendingen, waaronder 16 uit Nederland. Behalve de roem en aandacht heeft Wispfire een sponsorpakket gewonnen met een tablet, headset en andere apparatuur.Andere Nederlandse games met een nominatie waren Sumico van Ludomotion voor Best Mobile Game en Check-in, Knock-Out van Lionade Games voor Best Multiplayer Game. Beide games kon je afgelopen september al op ons evenement INDIGO spelen.
Casual Connect is een jaarlijkse beurs en conferentie die zich richt op kleinere en mobiele games voor een groot publiek. Jaarlijks zijn er meerdere edities in Amerika, Azië en Europa. De West-Europese editie wordt sinds twee jaar in Amsterdam gehouden.

Meer weten?

Meer informatie over de Indie Prize van Casual Connect vind je hier: http://indieprize.org/europe2015/
Meer weten over de game Herald van Wispfire? Bekijk dan hun website.

X