De vierde editie van INDIGO heeft een recordaantal bezoekers getrokken. Ruim 1000 gamers, dagjesmensen, industrie-veteranen, vips en enthousiastelingen wisten de weg naar het Utrechtse stadhuis te vinden. De bezoekers konden daar meer dan 25 games spelen die zijn gemaakt door Nederlandse ontwikkelaars.

INDIGO vond plaats op zaterdag 28 september in het stadhuis van Utrecht. Het is het grootste evenement in ons land waar gamedevelopers van eigen bodem een podium krijgen. Naast commerciële entertainmentgames was er ruimte voor interactieve performances en serious/applied games. Dutch Game Garden organiseert INDIGO ieder jaar.

Unieke kans

Voor de exposerende ontwikkelaars bood INDIGO een unieke kans om hun publiek te ontmoeten. “Voor ons was het een prachtige gelegenheid om onze game aan een groot publiek te laten zien en door iedereen te laten testen”, aldus Pascal van der Heiden van studio Codeimp. Zijn team stond met de game Rampage M op INDIGO.
“We waren nog niet eerder naar buiten getreden met een publieke speelbare versie dus de feedback die we kregen was erg waardevol. Het was bovendien een goede gelegenheid voor ons om in contact te komen met andere professionals uit de gamesindustrie.”
INDIGO vond plaats in samenwerking met het Nederlands Film Festival. Mediapartner is Control Magazine.

Foto’s

Kon je er niet bij zijn en wil je weten hoe het was? Of was je er bij en ben je benieuwd of je op de foto staat? Kijk hier onze fotoreportage!

X