november, 2017

24novallday25alldayTalent Event More information: http://www.talent-event.nl/

Event Details

Over Talent Event
Op 24 en 25 november 2017 organiseert OGZ , marktleider in onderwijsbeurzen en bekend van de e-commerce vakbeurzen Webwinkel Vakdagen en Big Data Expo, in Jaarbeurs Utrecht de nieuwe beurs Talent Event.
Het eerste evenement in de Benelux dat zich specifiek richt op het matchen van Digitaal Talent in Big Data, E-commerce en IT met relevante werkgevers.

Bezoekers
Tijdens Talent Event ontmoet je HBO , WO, Master, PhD studenten. En Young Professionals. Met name (aankomende) Young Professionals vanuit de volgende opleidingsrichtingen: Data Science, Big Data, Wiskunde, Software Science & Engineering, Informatica & Computer Science, Marketing, Econometrie, E-business & Online Commerce, Digital Innovation, ICT.

De naar verwachting 1.500-3.000 bezoekers worden geworven via gerichte mediacampagnes en in samenwerking met de Talent Event kennispartners;
E-academy.org, thuiswinkel.org, Fontys, Jheronimus Academy of Data Science, Sollicitego, TU Eindhoven, Big Data Alliance.

Programma
Naast de beursvloer met allerlei interessante activiteiten biedt Talent Event een uitgebreid en inhoudelijk randprogramma aan met lezingen, games en challenges. Onder andere Google, Miele, Blendle, LinkedIn, Ahold Delhaize en Travix hebben hun aanwezigheid bevestigd. Een compleet overzicht van het Talent Event programma is hier te vinden.

Exposanten zijn o.a. Rabobank, KPN, Defensie, Accenture, Bijenkorf, Trivago, RTL Nederland, DSW, VX Company, Davanti Group, Shoeby, Politie, DUO, Achmea, Keylane, Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie is te lezen op de website.

Deelname
Als deelnemer aan Talent Event kan je kiezen uit:
– Standruimte inclusief standbouw (kant-en-klare stand) , minimale afname van 12 m², voor €330 per m²
– Standruimte exclusief standbouw (eigen stand), minimale afname van 12 m², voor €250 per m²

Presentaties
Voor een overzicht van de Keynote presentaties van o.a. Blendle, bol.com, Nationale Nederlanden, Travix, made.com, wijnvoordeel.nl klik hier.

Ook exposanten kunnen, naast de stand, een bedrijfspresentatie afnemen in 1 van de 4 thema lezingenzalen: IT, Big Data, E-Commerce of Themavrij.  Exposanten kunnen naast de stand optioneel een bedrijfspresentatie van 30 minuten afnemen voor €950

Activiteit organiseren
Met het organiseren van een activiteit in de Talent Room creëer je als exposant een extra contact moment met de Talent Event bezoeker. Zie de flyer voor meer informatie. Exposanten kunnen naast de stand optioneel een activiteit in de Talent Room organiseren voor €1350 per uur.

Time

november 24 (Friday) - 25 (Saturday)

Location

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 15, 3521AM

Organizer

OGZ

More information

http://www.talent-event.nl/

X