august, 2012

06augallday10alldaySummer Game Dev 2012

Event Details

Een uitdagende week waarin je een innovatieve game gaat maken, mensen ontmoet en veel leert!

Dutch Game Garden nodigt je uit om van maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus mee te doen aan de Summer Game Dev 2012. Dit is een uitdagende week waarin je onder begeleiding van Dutch Game Garden en enkele aansprekende coaches uit de Nederlandse game-industrie een innovatieve game gaat maken. Je werkt samen met studenten van andere disciplines en opleidingen, waaronder business-studenten met wie je de commerciële haalbaarheid van je game gaat bekijken.
Naast de ontwikkeling van een gameconcept en speelbaar prototype, komen ook verschillende interessante sprekers langs. Daarnaast gaan we op excursie naar een Nederlandse gamestudio, waar je een kijkje krijgt in de keuken van een bedrijf dat zijn sporen al heeft verdiend in de industrie.
Aan Summer Game Dev 2012 kunnen maximaal 20 studenten deelnemen, die wij selecteren uit alle ontvangen aanmeldingen. Vul de vragenlijst zo compleet mogelijk in, want dan kunnen we de juiste studenten bij elkaar zetten. We selecteren op basis van je vaardigheden en motivatie. Deelname is gratis, maar we verwachten wel een serieuze inzet en aanwezigheid gedurende de hele week.
Aanmelden doe je HIER.

Details:
Toegang gratis, aanmelden verplicht. Selectie door DGG

Time

august 6 (Monday) - 10 (Friday)

Location

Neude 5, Utrecht

Organizer

Dutch Game Gardeninfo@dutchgamegarden.nl

X