november, 2013

22nov(nov 22)17:3024(nov 24)22:00Startup Weekend Utrecht 2013

Event Details

Ben jij of ken jij iemand die rondloopt met een briljant idee voor een eigen bedrijf? Heb jij de skills die kunnen bijdragen aan het bouwen van een succesvolle startende onderneming? Doe dan mee met Startup Weekend Utrecht. Van 22 tot en met 24 november organiseren o.a. UtrechtInc, Greenberry en SETUP een nieuwe editie van dit jaarlijkse evenement voor ondernemers in de dop.

De ingrediënten: 54 uur, inspirerende sprekers en mentoren, workshops & training, teambuilding, netwerkborrels, pitches en natuurlijk 80 ondernemende mensen die net als jij denken: no talk, all action! De deelnemers benutten een unieke locatie middenin ondernemend Utrecht: Hoog Catharijne. Een omgeving waar momenteel van alles kan en die de komende jaren bruist van verandering, ondernemerschap en creatieve innovatie.

Designers, creators en entrepreneurs

Iedereen met een goed idee voor een startup en vaardigheden op het gebied van creatie, ontwerp of ondernemen is welkom. Op vrijdagavond pitch je je eigen idee of formeer je een team van designers, creators en entrepreneurs. Vanaf dat moment geldt: ‘no talk, all action!’ en start een achtbaan vol ‘app hackathons’, ‘open sharathons’ en tests met winkelend publiek en natuurlijk boven alles bouwen aan je eigen bedrijf.
Niet mee doen maar proeven aan open innovatie en verse Utrechtse startups? Op zondagavond 24 november kiest een jury bestaande uit kenners en topondernemers de winnaar van Startup Weekend Utrecht 2013.

Meer info en inschrijven

Wil je meedoen of meer info hebben over het Startup Weekend? Kijk dan op de website van de organisatie.

Details:
een ticket kost 85 euro

Time

22 (Friday) 17:30 - 24 (Sunday) 22:00

Location

Hoog Catharijne, Utrecht

Organizer

Startup Weekendhttp://swutrecht.com/

X