november, 2012

16nov(nov 16)18:0018(nov 18)21:00StartUp Weekend Utrecht

Event Details

Van 16 tot en met 18 november 2012 vindt Startup Weekend voor de tweede keer plaats in Utrecht. Het thema van dit jaar, “Ideas that last”, richt zich op duurzaamheid. Ondernemende uitvinders, tech, design en (serious-) game enthousiastelingen brengen hun briljante ideeën hier ten uitvoer. In niet meer dan 54 uur lanceren zij diverse nieuwe duurzame bedrijven.

Op vrijdagavond 16 november  pitchen deelnemers vanuit uiteenlopende disciplines hun idee voor 100 aanwezigen. De deelnemende business experts, uitvinders, hardware hackers, programmeurs, ontwerpers en andere professionals sluiten zich aan bij het concept dat hen het meest aanspreekt. De teams wijden de rest van het weekend aan de uitvoering van hun plan, prototype en business model. Zondagavond is de finale waar alle teams, na 3 intensieve en leerzame dagen, pitchen voor een vakjury bestaande uit tech investeerders en duurzaamheidsexperts. Daar maken zij kans om door te gaan naar de finale van de Global Startup Battle en mee te dingen naar een VIP reis naar Rio De Janeiro of San Francisco.

Startup Weekend is het succesvolle ondernemersconcept dat wereldwijd al in meer dan 300 steden is georganiseerd en duizenden startups heeft opgeleverd. Het vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in Utrecht.
Tickets kopen doe je hier.
Kijk hier voor meer informatie.

Details:
Tickets 75-99 euro

Time

16 (Friday) 18:00 - 18 (Sunday) 21:00

Location

UtrechtInc @ Hogeschool Utrecht Nijenoord 1, 3552 AS Utrecht

Organizer

Startup Weekendhttp://swutrecht.com/

X