september, 2017

25sepallday26alldayStartup Fest

Event Details

25 september – Impact on the Beach (invite only)

Bij Impact on the Beach staat relaxed netwerken tussen startups, impact investors en fund managers centraal. Je startup doorontwikkelen op het Scheveningse strand, met andere startups, investors en fund managers? Bij Impact on the Beach op 25 september is netwerken relaxter dan ooit. We machten je met een selectie van zo’n 100 (inter)nationale gasten die innovaties voor een betere wereld hoog in het vaandel hebben staan. Registreer je via www.impactstartupfest.com om kanst te maken op een uitnodiging.

 

26 september – Impact Startup Fest

Op Impact Startup Fest in Den Haag dagen startups keynote speakers, investors en (inter)nationale organisaties elkaar uit om impact te maken voor een betere wereld. Aanwezig zijn verschillende topsprekers zoals de Nederlandse startup ambassadeur Prins Constantijn, impact investeerder Stephen Ellis en Willemijn Verloop, oprichter van Social Enterprise NL. Kom netwerken en presenteer je business op de open mic stage op 26 september.

Impact Startup Fest is ook het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen het Haagse Startup programma en de Indiase organisatie Intellecap, waarmee er nu een internationale samenwerking is tussen Den Haag, India en Kenya. Deze samenwerking biedt een springplank voor Nederlandse Impact startups om de Indiase markt te verkennen en vice versa.

Programma & Kaarten via www.impactstartupfest.com

 

Time

september 25 (Monday) - 26 (Tuesday)

X