may, 2015

13may16:0021:00Speciale DGA-dag

Event Details

Hoe zou een Dutch Brand eruit zien voor de Nederlandse gamesindustrie? Welke doelstellingen moeten bovenaan staan op de agenda van de DGA? Hoe bouw je relevante, terugvindbare kennis op? En hoe kunnen we samen de Nederlandse gamesindustrie naar een topniveau brengen? Daar kom je achter op deze speciale DGA Dag!

De nieuwe DGA

De DGA heeft zich de afgelopen maanden met hulp uit de industrie en van de overheid sterk vernieuwd. De nieuwe DGA is een gedreven organisatie die de behoeftes van de brede Nederlandse gamessector faciliteert. Die brede Nederlandse gamessector, bestaande uit zowel ontwikkelaars, als onderzoekers, als publishers, als onderwijsinstellingen en gerelateerde bedrijven, dat is voor de DGA dé Nederlandse gamesindustrie.

Programma

  • Met de lancering van een gloednieuw platform voor de gamesindustrie zetten we een eerste belangrijke stap in de richting van een faciliterende DGA. Met het platform kan iedereen bijdragen aan discussies, blogs en vragen om informatie, voegen we zelf gevraagde kennis en events toe, blijft kennis bewaard en vanuit een redactie van profs uit de gamesindustrie wordt inhoudelijke ondersteuning gegeven.
  • 3 prangende discussies starten we direct op basis van de behoefte die er is en die we later op het platform verder kunnen voeren. De belangrijkste punten uit elk van de drie leggen we voor aan een panel van experts. De dag wordt afgesloten met de première van onze eigen documentaire over de gamesindustrie: GamesNL.
  • Aansluitend borrelen we in het café van Pakhuis de Zwijger.

Aanmelden

Meld je nu aan voor deze speciale DGA-dag en kom erachter wat de nieuwe DGA voor jou kan doen! Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar contact@dutchgamesassociation.nl

Details:
Aanmelden verplicht

Time

(Wednesday) 16:00 - 21:00

Location

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Organizer

Dutch Games Association

X