september, 2017

30sep11:0018:00Sleeping with the Fishes

Event Details

Op zaterdag 30 september organiseert DumeeGamer.com in samenwerking met Black Box Adventures het game event: Sleeping with the Fishes – World Domination board and video game party for all kinds of badasses!

Dit event is tevens de release party voor het tweede bordspel van Black Box Adventures: Frutti di Mare. Na een succesvolle Kickstarter campaign is Frutti di Mare nu te spelen en te koop. Zowel spellenclub Midden Limburg als een aantal zelfstandige bordspelontwikkelaars zijn aanwezig. Bijvoorbeeld CrimiBox, waarbij je samen met vrienden aan de slag kan gaan om de dader van een misdrijf in de kraag te vatten. Dit spel is sinds dit jaar op de markt. Ook zijn er ontwikkelaars van het hilarische kaartspel BaRPiG aanwezig.

Naast table top games zijn er ook videogames te spelen. Op consoles van vroeger en nu zullen games te spelen zijn met een World Domination thema. Zo is er de mogelijkheid om London Heist te spelen met de PlayStation VR.

Verder is er de DumeeGamer game Cave, is er een verkooppunt van Spelshop.be, zijn er goodies die bezoekers kunnen winnen en is er de gelegenheid om tegen betaling een hapje en drankje te nuttigen in Ontmoetingscentrum “Het Jeugdgebouw” te Roermond.

 

Wie, Wat, Waar?

Wanneer: Zaterdag 30 september van 11.00 tot 18.00 uur
Waar: Ontmoetingscentrum “Het Jeugdgebouw”, Minderbroederssingel 15 F te Roermond
Entree: Gratis (er is gelegenheid om vrijwillige bijdrage te doen, wanneer je graag meer Game Events in Roermond wilt zien)

 

Let op: Kinderen jonger dan 12 jaar dienen onder begeleiding van ouders te komen.
Er zijn ook spellen met een PEGI rating van 16 jaar en ouder. Het kan daarom zijn dat je bij een stand/game geweigerd wordt als je geen legitimatie kunt tonen.

Time

(Saturday) 11:00 - 18:00

Organizer

Dumee Gamerdiana@dumeegamer.com

X