september, 2013

16sep13:0015:00Seminar Games & Screens op mediabeurs IBC

Event Details

IMMovator en Amsterdam Economic Board organiseren op maandag 16 september een seminar over de ontwikkelingen in de internationale games industrie op de grote mediabeurs IBC in de RAI. Deze ‘Games and Screens’ sessie start om 13.00 uur. Daarna is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding langs IBC’s meest interessante stands (tour start om 15.00 uur).

De organisatie nodigt de Nederlandse gamesindustrie uit voor de IBC om de laatste scherminnovaties met eigen ogen te zien en te bekijken waar deze industrie met de gamesindustrie overlapt. In een seminar en een rondleiding word je geupdate over de games industrie wereldwijd en IBC’s meest interessante standhouders.
Sprekers tijdens het seminar zijn o.a. Peter Warman, Co-founder & CEO at Newzoo en Jeroen Elfferich, co-founder Ex Machina.

Registratie

Als je het Game and Screens seminar wilt volgen kan je je gratis registreren via de iMMovator website om je komst te bevestigen. Maar let op: je dient ook in het bezit te zijn van een IBC pas om toegang te krijgen tot het seminar. Via de IBC website kan je je gratis registreren als ‘exhibition visitor’. Doe het nu, want de inschrijving tot de beurs is gratis tot 20 augustus!

Best of IBC Tour

Na het Games and Screens seminar is het mogelijk om de ‘Best of IBC’ tour te volgen. De IBC beurs bestaat uit 14 hallen, om te zorgen dat je niks mist organiseert iMMovator een ‘Best of IBC’ tour langs de hoogtepunten. Onder leiding van Frank Visser krijg je via koptelefoons informatie over de interessantste stands. De tour  start na het Games and Screens seminar, op 15 uur. Meer informatie vind je hier.

Over de IBC

De IBC laat veel nieuwe ontwikkelingen zien en dan vooral veel nieuwe schermen. 8K schermen met meer details dan het menselijk oog kan zien, connected TV sets die nieuwe manieren van interactie faciliteren, ontwikkelingen in 3D schermen waardoor je de levensvatbaarheid van dit medium gaat heroverwegen en veel meer. De IBC Future Zone bijvoorbeeld biedt een blik in de toekomst van de elektronische media van morgen.

Details:
Registreren gratis tot 20 augustus

Time

(Monday) 13:00 - 15:00

Location

RAI Amsterdam

Europaplein 24, 1078GZ, Amsterdam

Organizer

Amsterdam Economic Board & iMMovator Cross Media Network-

X