november, 2014

20nov13:0018:30Samen Sterker Symposium

Event Details

Onderneem jij in teamverband of zou je dat willen? Dan adviseren wij je om deel te nemen aan de 2e editie van het Samen Sterker Symposium dat donderdag 20 november 2014 in Utrecht plaats vindt. Dit symposium over teamondernemerschap heeft dit keer als thema “Samen de wereld veroveren.” Naast boeiende sprekers, workshops en matchmaking wordt tevens de Entrepreneur Team Award 2014 uitgereikt aan het beste ondernemersteam van Nederland. De finalisten zijn eMerus, VandeBron en Bitonic. 

Programma

Op het programma staan een aantal succesvolle ondernemers die hun kennis en ervaring delen. Zo spreekt voormalig top-judoka Regi Melcherts over de Art of Growing en delen teamondernemers Dreas van Donselaar van IT bedrijf SpamExperts en Steven Goetstouwers van hightech bedrijf Admesy hun internationale ondernemerservaring. Hun bedrijven werden onlangs nog bekroond met een vermelding in de Deloitte Fast50: Admesy (#19), SpamExperts (#32).
Tijdens workshops kun je jezelf laten matchen met potentiële compagnons, leren een effectieve nieuwe samenwerking op te zetten of als gevestigd team leren hoe samen om te gaan met de groei van het bedrijf. Herman Dummer sluit af met een zeer inspirerende #durftevragen sessie. En daarna volgt uiteraard een gezellige borrel.

Aanmeldcode

Dutch Game Garden is netwerkpartner van TeamVenture. Daarom krijg je bij vertrek twee gratis ondernemershandboeken mee: Ondernemersteams van TeamVenture en Hoe vind ik een investeerder? van InvestorMatch. Vul hiervoor bij aanmelding de code DGG14 in. Je kunt je hier aanmelden.

Details:
Aanmeldcode voor ondernemers uit DGG netwerk

Time

(Thursday) 13:00 - 18:30

Location

Utrecht Science PArk

Budapestlaan 4a-b, 3584 CD, Utrecht. Room BBG.061

Organizer

TeamVentureBram van Beek

X