october, 2012

31oct10:3016:00Muziekbus Docentendag

Event Details

Speciaal voor alle muziekvakdocenten en muziekscholen van Nederland: een speciale dag waarin u leert over de nieuwe kansen die digitale hulpmiddelen zoals de Muziekbus bieden voor uw onderwijs.

Met de lessen van De Muziekbus gaan leerlingen actief aan de slag. Muziek ontdekken, zingen en zelf maken. Groepsgewijs, klassikaal of individueel.
Ontwikkelaar Qlvr nodigt u samen met alle partners uit voor de lancering van De Muziekbus. Tijdens deze studiedag staat de vraag centraal: Hoe kan internet ons verder brengen in onze eigen educatieve praktijk? Voor leerlingen is het gebruik van digitale middelen vanzelfsprekend. Inmiddels zijn er ook interessante educatieve mogelijkheden.
Demuziekbus.nl geeft belangrijke handvatten aan leerkrachten en muziekvakdocenten in het primair onderwijs. De interactieve muzieklessen met online apps laten leerlingen muziek ontdekken en creëren. Op welke manier kunnen vakdocenten hier gebruik van maken in hun lessen en verdieping aanbrengen?

Aanmelden

Meld u nu aan bij zefanja.hoogers[at]kunstbedrijfarnhem.nl. Prijs per deelnemer: 45 euro, inbegrepen koffie / thee, een gezonde lunch en een drankje na afloop met een proefabonnement op de Muziekbus tot 1 januari 2013.
Het volledige programma en de uitnodiging
Website van de muziekbus

Details:
Aanmelden verplicht

Time

(Wednesday) 10:30 - 16:00

Location

Dutch Game Garden-gebouw, Neude 5

Organizer

Qlvr en partnerszefanja.hoogers@kunstbedrijfarnhem.nl

X