november, 2018

02nov12:0013:15MediaTalk: Auteursrecht in de VS

Event Details

Met welke wet- en regelgeving heb je te maken als contentmaker?

Wil je zakendoen in de Verenigde Staten? Of ben je daar al actief, maar weet je (nog) niet hoe daar het auteursrecht is geregeld? Laat je dan tijdens deze lunchsessie op 2 november bijpraten door experts Kelly Breemen en Paul Rutten.

Kelly en Paul hebben de mogelijkheden van auteursrecht bekeken voor drie verschillende soorten mediabedrijven: mediatech bedrijven, digital design agencies en contentbedrijven. Vooral voor deze makers is de talk extra interessant en relevant. Kom erachter hoe je met goed gebruik van IE geld kunt verdienen.

Het ondernemen in het buitenland, in het bijzonder op markten buiten de Europese Unie, is niet eenvoudig. De Verenigde Staten heeft een andere businessomgeving en juridische cultuur dan Europa, de thuismarkt van Nederlandse mediabedrijven. Juist daarom moet je het geldende rechtenregime kennen. In deze Media Talk krijg je het actuele overzicht van Amerikaanse wet- en regelgeving op het gebied van auteursrecht en wordt dit vergeleken met Nederland en Europa. Daarnaast weet je aan het einde van de talk hoe Nederlandse innovatieve mediabedrijven hier op tijd en op de goede manier rekening mee kunnen houden.

Programma

12:00-12:15 inloop met broodjes van Bar Boon

12:15-13:00 Presentatie

13:00-13:15 Q&A

13:15 afsluiting

Time

(Friday) 12:00 - 13:15

Location

SWITCH Media Park

Joop van den Endeplein, 1217 WJ Hilversum

Organizer

Tickets

Buy tickets
X