april, 2015

20apr(apr 20)09:0023(apr 23)23:00Media Future Week

Event Details

Tijdens MFW gaan studenten en docenten in teams aan de slag met cases uit het bedrijfsleven. Ze krijgen in vier dagen een topprogramma voorgeschoteld met lezingen van internationale topsprekers en Nederlandse experts en een uitgebreid co-creatie programma. Tijdens deze week organiseert iMMovator ook een aantal activiteiten voor professionals. Schuif aan bij een van de keynote speeches, doe mee aan een business modeling sessie of bezoek ons Cross Media Café.

Cross Media Café – Data

Het Cross Media Café van 21 april gaat over data! De enorme datastromen die we met zijn allen achterlaten bij al onze gedragingen, hebben steeds vaker voorspellende waarden. Welke data zijn interessant voor media bedrijven? Hoe kunnen start ups rond datastromen nieuwe diensten ontwikkelen? We gaan in op het gebruik van datastromen door mediabedrijven aan de hand van een aantal cases. Met internationale sprekers van het MFW programma en Nederlandse ondernemers. Kijk hier voor meer informatie.

Business Modeling Sessies

Loop je rond met een nieuw idee voor je organisatie of afdeling? Laat je business idee gratis checken tijdens de speed business modeling sessies van Media Future Week! In het studiocentrum staan woensdagmiddag 22 april experts voor je klaar om je in een half uur tot een uur gratis kennis te laten maken met bekende business modeling methoden zoals het Canvas en het STOF model. Wil je meer informatie? Kijk dan op de hier voor meer informatie.

Keynote speeches MFW

Er komen een aantal excellente sprekers naar Media Future Week! Bij elke keynote presentatie hebben we extra stoelen beschikbaar voor professionals die het interessant vinden aan te schuiven bij deze topsprekers. Je kunt gratis aanschuiven bij deze lezingen! Op het programma staat:

Maandag 20 april

10.30-11.20h – Genevieve Bell (Vice President Intel)

19.00-19.50h – Yosef Safi Harb (Happitech) & Marcel Schouwenaar (IncredibleMachine)

Dinsdag 21 april

9.00-9.50h – Scott Smith (Changeist)

12.00-12.30h – Martijn de Waal (DeNieuweReporter, researcher)

Woensdag 22 april

9.00-9.50h – Amy Jo Kim (Shufflebrain)

12.00-12.30h – Coco Krumme (MIT)

Donderdag 23 april

12.30-13.00h – Eboman (Jeroen Hofs)

Wil je een presentatie bijwonen? Dat kan! Meld je aan via het aanmeldingsformulier. Meer informatie over de sprekers (biografie, tijden) is te vinden op de website van Media Future Week.

Details:
Deelname is kosteloos, registratie verplicht

Time

20 (Monday) 09:00 - 23 (Thursday) 23:00

Location

Media Park, Sumatralaan 45, 1217 GP, Hilversum

Organizer

iMMovatorinfo@mediafutureweek.nl

X