october, 2015

29octallday31alldayLife Hack Marathon

Event Details

Voor die besloten werkateliers nodigen we deelnemers uit verschillende werkvelden uit. Met de Life Hack Marathons beogen wij het samenbrengen van verschillende groepen [academici, activisten, consultants, ervaringsdeskundigen en kunstenaars] rondom urgente onderwerpen die in de Life Hack Marathons centraal staan. In deze aankomende en laatste Life Hack Marathon zal het maatschappelijk thema Bureaucratie centraal staan. 
De bijeenkomsten zijn – in onze ogen – startmomenten. Startmomenten voor een nieuwe manier van denken, van samenwerken tussen verschillende partijen. Deelname is dus niet geheel vrijblijvend. We nodigen deelnemers uit met de idee dat zij onderling nieuwe netwerken bouwen, dat zij tijdens het werkatelier bijdragen aan het ontwikkelen van ‘life hacks’ rondom het desbetreffende thema, en dat zij ten tijde van de kunstmanifestatie in 2016 een bijdrage aan de randprogrammering kunnen leveren.Life Hack Lecture Voorafgaande aan het werkatelier spreken op donderdag 29 oktober onder meer de internetscepticus Evgeny Morozov [https://twitter.com/arjanelfassedhttp://www.papafinds.com/category/hacking-habitat-2/], Martijn Engelbregt [www.setup.nl]. Gespreksleider Marjan Slob zal er zorg voor dragen dat we gedurende de vrijdag en zaterdag bij de les blijven.
Vaste deelname aan de Life Hack Marathons is er van de Nationale Ombudsman, Toevlucht, Stil Utrecht, Vrijbit, Cult.Dealer, Gemeente Utrecht en organisatiefilosofen Marieke Ploeg en Mieke Moor. Wanneer, waar en hoelaat?De aankomende Life Hack Marathon vindt op donderdagavond 29 [lecture in Tivoli Vredenburg], vrijdag 30 en zaterdag 31 [werkateliers in Gevangenis Wolvenplein] oktober plaats. De lecture duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, het werkatelier op de vrijdag van 10.00 tot 18.00 [inclusief koffie/thee, lunch en diner] en het werkatelier op de zaterdag van 10.00 tot 13.00 [inclusief koffie/thee en lunch]. 
We ontvangen namen en emailadressen van mogelijke deelnemers graag voor 15 oktober, dan kunnen we de officiële uitnodiging met dagprogramma tijdig rondsturen. Deelname is gratis, maar motivatie en aanwezigheid zijn wel gewenst. Meer informatie over Hacking Habitat vind je op de site 

X