february, 2016

11feballdayalldayiZovator Award 2016 uitreiking

Event Details

De iZovator Award wordt op donderdag 11 februari 2016 voor de zevende keer uitgereikt. Met de iZovator Award zetten we ons in om de beste innovatie voor de zorgeconomie te vinden en te steunen. De winnaar ontvangt, naast de eer, een klein geldbedrag als bijdrage om de winnende innovatie ten uitvoer te brengen. Daarnaast wordt er gedurende een jaar veel exposure en begeleiding geboden via het netwerk van iZovator.
De inzending moet vernieuwend zijn en in dienst staan van de zorgeconomie in de Gooi en Vechtstreek, opschaalbaar zijn en efficiency binnen de zorgsector bevorderen. Uit alle inzendingen strijden circa 6 finalisten voor een deskundige jury om de beste innovatie. De jury beoordeelt de ideeën van de genomineerden op basis van innovatie, schaalbaarheid, doelmatigheid en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.
De samenstelling van de jury voor de iZovator Award 2016 is als volgt:

  • Gaston Crolla, Senior Adviseur Ondernemersondersteuning bij de Kamer van Koophandel (voorzitter)
  • Linze Dijkstra, Partner bij Health Innovations
  • Jeroen Crasborn, Senior adviseur zorgstrategie bij Achmea divisie Zorg & Gezondheid
  • René Hup, Raad van Bestuur bij Amaris
  • Huub Nijhuis, Directievoorzitter bij Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen
  • Danielle Poels, Lecturer/trainer bij de Hogeschool Utrecht opleiding Management in de Zorg

Dus, heeft u het meest innovatieve product, dienst of idee voor de zorg? Klik dan hier of stuur een mail naar ramon.abraham@izovator.nl en meld u gratis aan voor de iZovator Award 2016! Heeft u geen innovatief idee maar wilt u wel bij dit evenement aanwezig zijn? Klik dan hier en schrijf u gratis in! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.izovator.nl. Aanmelden kan tot 12 januari 2016!

Time

All Day (Thursday)

Organizer

iZovatorramon.abraham@izovator.nl

X