october, 2012

02octalldayalldayInspiration Day 'games en erfgoed'

Event Details

Deze middag wisselt u kennis uit met collega\’s van erfgoedinstellingen, creatieve bedrijven en toeristisch-recreatieve organisaties aan de hand van inspirerende(internationale) cases, reflecties, business modellen, strategische samenwerkingen en interactieve denksessies.
Doel van de middag is om tot samenwerkingen te komen, die de ontwikkeling en het gebruik van creatieve innovaties en toepassingen stimuleert en de zichtbaarheid en beleving van erfgoed vergroot. Naast games komen cross mediale toepassingen aan de orde zoals location based, augmented reality, social media, gebruik van (open) data en mobiele ontwikkelingen.
Tijdens interactieve sessies komt u alles te weten over financieringsmogelijkheden, business model ontwikkeling, het (door)ontwikkelen van een game, met name in de rol van opdrachtgever en waar kunt u wie vinden.

Aanmelden?

U kunt zich HIER al (voor)aanmelden.

Deze middag wordt georganiseerd door de Taskforce Innovatie Regio Utrecht en Utrecht 2018, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irmgard Noordhoek via irmgard.noordhoek@taskforceinnovatie.nl of 06-81290917 en Bregje Deben via info@tussenkopenmunt.n of 06-47494734.

Time

All Day (Tuesday)

Location

Kromme Nieuwegracht 49, Utrecht

Organizer

Taskforce Innovatie Regio Utrecht & Utrecht2018Irmgard Noordhoek

X