december, 2013

11dec09:0018:00Innovation Day 2013

Event Details

Op woensdag 11 december 2013 is er weer een Innovation Day, dit jaar in De Nieuwe Stad op het Oliemolenkwartier, de creatieve broedplaats van Amersfoort. Het thema van deze bruisende dag is ‘groen, gezond en slim!’

U kunt zich u zich laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten en u kunt zelf met innovatie aan de slag! Waarbij de hele dag in het teken staat van ontmoeting. 
Innovation Day 2013 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma waarbij u op elk moment welkom bent. In de ochtend kunt u het plenaire gedeelte bijwonen waar interessante keynote sprekers hun visie op innovatie met u delen.
Na de lunch kunt u diverse break-out sessies bijwonen waarbij de thema’s ‘groen, gezond en slim!’ centraal staan. Hierbij kunt u denken aan een Pecha Kucha presentatie over een bijzondere dienst of produkt, want een goed idee laat zich snel vertellen en kan velen inspireren!

Beklimt u de zeepkist in onze ‘Speakers’ Corner?

Heeft u een innovatief product, dienst of idee? En heeft u een concrete vraag waar het bedrijfsleven, de overheid en/of kennisinstellingen u bij kunnen helpen? Dan nodigen we u uit om op de zeepkist te gaan staan in de ‘Speakers’ Corner. U kunt dit bij uw aanmelding voor Innovation Day aangeven. De beste pitch van maximaal 2 minuten mag deze in het plenaire middagprogramma nogmaals houden.

Aanmelden

Meld u nu alvast aan via de website, dan bent u verzekerd van een plaats. Deelname is kosteloos. Uw collega is ook van harte welkom! Kijk ook op http://www.innovationday2013.nl

Innovation Day 2013 is een initiatief van de gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht en wordt mogelijk gemaakt door vele partners waaronder de Kamer van Koophandel Midden-Nederland.

Details:
Toegang gratis, aanmelden gewenst

Time

(Wednesday) 09:00 - 18:00

Location

De Nieuwe Stad (Oliemolenkwartier), Kleine Koppel 70, Amersfoort

Organizer

Gemeente Amersfoort, Economic Board Utrecht en partners-

X