january, 2017

27jan17:0023:30Hack The Game - Prison Island

Event Details

Op vrijdag 27 januari vindt Hack the Game – Prison Island plaats, een hackathon bij de Kartfabrique in Utrecht.

Prison Island is een afwisselende Real-Life game met 24 verschillende opdrachten. Door de opdrachten op te lossen kun je punten verdienen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Toch mist het spel nog een \’Grande Finale\’, het verslaan van de \’eindbaas\’, namelijk dé ultieme onstnapping uit Prison Island.

Wat wordt er van je gevraagd?

Tijdens de hackathon zullen tien teams in een paar uur tijd de ultieme ontsnapping voor Prison Island bedenken. Ben jij een professionele Game Designer? Heb je gevoel voor theater? Zijn Gamification en Real-Life Gaming onderwerpen waar je kennis van hebt? Dan is dit het evenement voor jou.

Wat kan je verwachten?

Een avond waarin je met creatieve mensen, in een paar uur tijd, een fantastisch concept bedenkt. Maar ook ideeën uit kan wisselen, nieuwe mensen kan leren kennen en verrassende samenwerkingen kan ontdekken. De avond wordt verzorgd met eten en drinken en er is de mogelijkheid om vooraf de Hackathon het spel Prison Island gratis met je team te spelen.

Wat kan je winnen?

Het winnende concept wordt gebruikt bij de uitwerking van het ontsnappingsspel uit Prison Island, daarbij wordt het winnende team vereeuwigd in een muurschilderij en mag het winnende team met tot wel 30 mensen het nieuwe spel komen spelen.
Aanmelden kan hier.

Details:
Deelname is gratis!

Time

(Friday) 17:00 - 23:30

Location

7 Westkanaaldijk, 3542 DA Utrecht

Organizer

Kartfabriqueryanne@kartfabrique.nl

X