january, 2013

25jan(jan 25)17:0027(jan 27)17:00Global Game Jam NL 2013

Event Details

De Global Game Jam vindt ook dit jaar weer in Nederland plaats. In samenwerking met vijf onderwijsinstellingen organiseert Dutch Game Garden een hectisch maar leuk weekend waarin alle deelnemers in teamverband games gaan bouwen.

De Global Game Jam is een wereldwijd evenement en vindt in 2013 plaats van 25 tot en met 27 januari. Duizenden deelnemers over de hele wereld schrijven zich in, van studenten en hobbyisten tot professionele developers. De Global Game Jam NL is de Nederlandse editie en wordt georganiseerd door Dutch Game Garden en vijf onderwijsinstellingen. Dit zijn de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Hogeschool van Amsterdam, de NHTV Breda, de NHL Leeuwarden en Saxion Hogeschool Enschede.

Supersnel

De bedoeling van de Global Game Jam is om in slechts één weekend volledig speelbare games te maken. Uit deze supersnelle designsessie zijn al heel wat mooie concepten geboren die vervolgens zijn doorontwikkeld. Dutch Game Garden ondersteunt deze makers met advies waar nodig. Wil je een impressie van de resultaten van afgelopen jaar, bekijk dan deze video of lees het online verslag.

Inschrijven

De inschrijving voor de Global Game Jam is geopend! Ga naar www.globalgamejam.org

Details:
Recordaantal deelnemers op 5 locaties in Nederland

Time

25 (Friday) 17:00 - 27 (Sunday) 17:00

Location

HKU Hilversum, HvA, NHTV Breda, Saxion, NHL Leeuwarden

Organizer

Dutch Game Garden en partnersVoor perscontact: Martijn van Best (martijn[at]dutchgamegrden[punt]nl)

X