april, 2014

23apr18:3022:00Gamedenken Meetup #2

Event Details

Drie fantastische gameconcepten zijn er verschenen bij de eerste editie van Gamedenken op 26 maart. De eerstvolgende meetup is op 23 april. Organisator SETUP gaat deze editie iets verder met het concept en verwerkt de feedback van de vorige editie. Meer grafieken, voorbeelden van spellen, een kortere presentatie en een heus gamestormspel.

Wat is een Gamedenken Meetup?

Als je er de vorige keer niet bij was en wil weten wat nou zo\’n Gamedenken meetup is: de avond begint rond 18:30 en er is een lange inloop. Hier kun je nieuwe spellen spelen (zelf meenemen mag ook!) om vervolgens een korte presentatie met vooral veel gamification- en serious gamesvoorbeelden te krijgen.
Hierna volgt de uitleg over de gamestorm, waar we maatschappelijke, politieke, of bedrijfsmatige problemen proberen op te lossen met game-elementen. Na deze snelkookpansessie bouwen we een prototype van de game of de spelomgeving en gaan we hem testen met een drankje erbij. 

Meld je dus aan voor de Meetup pagina en dan zien we je de 23ste!

Voor wie is het bedoeld?

Gamedesigners, beleidsmakers, gamification enthousiastelingen, ambtenaren.

Wat kunnen bezoekers verwachten?

In een hands-on Gamestorm worden verschillende problemen opgelost met gameprincipes. Het is ren-avond over de (on)mogelijkheden van Gamification en Applied Gaming waar kennisdelen centraal staat.

Zelf toevoegen?

SETUP wil dat Gamedenken gaat leven en dat kan alleen door jou. Als jij iets wilt presenteren over games, gamification, best practices of worst failures laat het dan weten en dan zorgt SETUP voor een spotlight. Meedenken is gewenst. Op de meetups zelf is er ruimte om direct feedback te geven die in de volgende edities verwerkt wordt.

Meer info en aanmelden

Aanmelden doe je op de Meetuppagina: http://www.meetup.com/Gamedenken/

Details:
Toegang gratis

Time

(Wednesday) 18:30 - 22:00

Location

Dutch Game Garden-gebouw, Neude 5, Utrecht

Organizer

SETUP

X