april, 2013

24aprallday25alldayFestival of Games 2013

Event Details

De 9de editie van het Festival of Games vindt plaats op 24 en 25 april 2013. Het overkoepelende thema van dit jaar is “Crossing Over Into New Territories”, gericht op de vele manieren waarop gamebedrijven de grenzen van hun eigen industrie opzoeken om nieuwe concepten, kennis en kansen te creëren.

Wat te verwachten

Ook al is de locatie veranderd (Amsterdam), de focus van het Festival of Games ligt nog steeds bij zakelijk geïnteresseerde bezoekers die deals willen sluiten, kennis delen en hun netwerk uitbreiden.

Het Festival of Games bestaat uit drie verschillende tracks: Festival of Games for Talent, dat gericht is op het verbinden van veelbelovende jonge professionals met de juiste bedrijven; Festival of Games for Executives, gebouwd rond het succesvolle Pitch en Match-programma en de Creative Spirit Game Conference, dat zowel talenten als veteranen zal inspireren met niet te missen keynotes en talks.

INDIGO Classes

Dutch Game Garden levert een bijdrage aan het programma met de organisatie van INDIGO Classes voor studenten en starters. Verder zijn we aanwezig met INDIGO Roadshow, een selectie van de beste nieuwe games van Nederlandse bodem.
Kaartjes kopen

Details:
Dutch Game Garden aanwezig met INDIGO Roadshow

Time

april 24 (Wednesday) - 25 (Thursday)

Location

Evenementenhal De Overkant, Gedempt Hamerkanaal, Amsterdam

Organizer

NLGD Festival of Games-

X