june, 2014

11jun12:0013:30DGG Netwerklunch

Event Details

LET OP: De netwerklunch is wegens vereiste werkzaamheden aan het Dutch Game Garden-pand verplaatst. Deze werkzaamheden brengen een onoverkoombare geluidsoverlast met zich mee, hierdoor zijn wij genoodzaakt de lunch een week te verplaatsen van 4 juni naar 11 juni.

Origineel bericht

Iedere eerste woensdag van de maand houdt Dutch Game Garden een netwerklunch voor genodigden en bedrijven uit ons pand. Een middag efficiënt netwerken voor creatieve professionals, opdrachtgevers, onderwijspersoneel, stagiares-in-de-dop, ondernemende studenten, potentiële klanten en andere geïnteresseerden.
De netwerklunch begint met het laatste nieuws door Dutch Game Garden over evenementen en activiteiten. Ook kunnen bezoekers zich kort voorstellen aan de andere aanwezigen.
Iedere maand tonen we veelbelovende nieuwe (game)projecten van studenten en professionals. Ook is er om 13:00 uur een rondleiding. Wij zorgen voor brood, beleg en drinken.
Op ons grote whiteboard mag je je gegevens achterlaten. Deze gegevens sturen we in een mailtje naar iedereen die zijn of haar e-mailadres (leesbaar) op het bord heeft achtergelaten. Heel wat bezoekers hebben via onze netwerklunch een klant, opdracht, baan, stage, idee of kennis opgedaan.
Let op: alleen op uitnodiging. Hengelen naar een uitnodiging kán succesvol zijn.

Details:
Toegang gratis, maar alleen op uitnodiging

Time

(Wednesday) 12:00 - 13:30

Location

Dutch Game Garden-gebouw, Neude 5, Utrecht

Organizer

Dutch Game Gardeninfo@dutchgamegarden.nl

X