december, 2013

13dec13:3017:30Creativiteit én ondernemen, hoe doe je dat?

Event Details

Graag nodigen wij je uit voor een inspiratiebijeenkomst voor en door ondernemers in de gamesindustrie. Leer van de ervaringen van drie interessante makers die bereid zijn om hun specifieke ondernemerservaring met jou te delen rondom twee boeiende thema’s die spelen in de gamesindustrie.

De broers Tomas en Michiel Sala van het bedrijf Little Chicken vertellen hoe bij hen de dynamiek werkt tussen creativiteit en ondernemerschap; ieder vanuit zijn eigen kracht.

Groeien als bedrijf

Bart van Goch van NYOYN vertelt welke stappen hij heeft doorlopen om vanuit creativiteit tot een schaalbaar businessmodel te komen.

Per thema ga je in een kleine groep collega-ondernemers aan het werk om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk en te leren wat je met deze thema’s kunt doen. De bijeenkomst levert inspiratie op en geef je tips waarmee je direct aan de slag kunt.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd en georganiseerd door Syntens Innovatiecentrum in samenwerking met de Dutch Games Association en Dutch Game Garden.
Datum: vrijdag 13 december 2013
Tijd: 13.30 uur – 17.30 uur
Locatie: Dutch Game Garden, Neude 5, Utrecht

Aanmelden

Leer van de ervaringen van andere ondernemers en van elkaar en schrijf je in voor deze bijeenkomst. Hier vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden.
We kijken uit naar je komst!

Details:
Toegang gratis, aanmelden verplicht

Time

(Friday) 13:30 - 17:30

Location

Dutch Game Garden, Neude 5, Utrecht

Organizer

SyntensLeon van der Sande

X