july, 2012

03jul15:0017:00Coaching Creative Companies bij DGG

Event Details

Maak kennis met een praktische stap-voor-stap methode voor strategische acquisitie in een moeilijke markt. 

Ries Meertens (Coaching Creative Companies) vertelt hoe je je creatieve bedrijf een krachtige commerciële impuls geeft door effectieve klantenbinding en –werving. Vanuit een heldere blik op de toekomst leert hij hoe je beter kunt inspelen op de belevingswereld en het perspectief van je opdrachtgever. 

Je maakt kennis met een praktische stap-voor-stap methode voor strategische acquisitie in een moeilijke markt. Klanten vinden en klanten binden: hoe maak en onderhoud je succesvol contact zonder jezelf te kort te doen? Er is veel ruimte voor discussie en het stellen van vragen. Deze lezing is waardevol voor iedere creatieve professional die een eigen bedrijf heeft of als zelfstandige onderneemt.

Aanmelden doe je HIER

Ries Meertens helpt en inspireert creatieve ondernemers bij het definiëren en waarmaken van hun ambities. Daarnaast is hij docent ‘Design Consultancy Practice’ aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft en verzorgt hij uiteenlopende workshops en lezingen over strategie en sales. Zie ook http://www.coachingcreativecompanies.nl

Details:
Toegang gratis, aanmelden verplicht

Time

(Tuesday) 15:00 - 17:00

Location

Neude 5, Utrecht

Organizer

Dutch Game Garden & Coaching Creative CompaniesRob@dutchgamegarden.nl

X